Direktlänk till inlägg 9 augusti 2013
Här kommer nu också receptet på:
Krämig citronpaj
6 digestivekex
2 msk margarin flytande 80%
300 g Törleffs Kondenserad mjölk sockrad
2 ägg
2 citroner, 1 1/4 dl saft, 1 msk rivet skal
~~En vackert gul och krämig paj att servera efter en god middag.
Varför inte göra två stycken när du ändå är i farten - och frys in den andra till
senare tillfälle?~~
Krossa kexen fint (jag använde mixerstaven) och blanda ihop med margarin. Tryck ut degen i en pajform och ställ i kylen.
Blanda samman mjölk och ägg i en skål, tillsätt citrosaft och skal. Häll det i pajformen. Grädda i ugn 175 grader cirka 15 minuter.
Låt den kallna före servering!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 |
20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
||||
|